Dana-Roxana Bradovinschi
HR Specialist

Patek Philippe Nautilus Replica Watches Franck Muller Long Island Replica Watches IWC Portuguese Replica Watches

“Am ales din pasiune sa fac recrutare si nu reprezinta doar un simplu  job ci o vocatie”

 

Are o experienta de 9 ani in domeniul resurselor umane si a lucrat in proiecte pentru mai multe industrii: FMCG, IT, Industria Farmaceutica, Automotive, Banking,Insurance.

 

A absolvit facultatea de Istorie-Litere, din cadrul Universitatii Bucuresti, un master in domeniul Managementului Resurselor Umane, la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Sociologie si un master in Dreptul Muncii, Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti.

 

Lucreaza in domeniul resurselor umane inca de la terminarea facultatiii, iar in cei 9 ani de experienta s-a specializat in recrutare si selectie, dezvoltarea, formarea si evaluarea angajatilor. A condus sute de proiecte de recrutare si crede ca oamenii reprezinta nu doar “resurse” importante pentru atingerea obiectivelor, configurarea structurilor sau manevrarea tehnologiilor si obtinerea eficientei.

 

Prin actiunile si interactiunile lor, ei initiaza, construiesc, transforma, structuri, procese, practici sau medii organizationale. Prin urmare oamenii, nu sunt doar angajati sau “resurse umane” care alaturi de alte resurse contribuie la bunul mers al organizatiei. Ei sunt organizatia insasi.

Back