Fie ca este vorba despre Leasing de personal, servicii de Recrutare, servicii de Salarizare si administrare de personal sau servicii de Consultanta in domeniul legislatiei muncii si salarizarii, solutiile oferite sunt personalizate, in functie de domeniul de activitate, dimensiunea companiei si nevoile specifice ale clientului.

trampoline for sale best trampoline trampoline sale best trampoline

AIM HR Outsourcing a inceput sa ofere servicii de leasing de personal inca din anul 1994, fiind prima companie de pe piata din Romania care a oferit acest tip de servicii(pe atunci in cadrul unei divizii a Snelling si ulterior in cadrul AIMS HR Outsourcing.

 

AIM HR OUTSOURCING actioneaza ca angajator pentru personalul de care clientul are nevoie, preluand in acest fel  responsabilitatea pentru intreaga activitate legala, administrativa si financiara asociata respectivilor angajati. Personalul pus la dispozitie va furniza clientului activitatile si serviciile necesare, sub directa  supervizare si conducere a acestuia.

Citeste mai mult

AIM HR Outsourcing furnizeaza servicii complete pentru externalizarea tuturor activitatilor asociate administrarii de personal si de calcul salarial. Echipa de consultanti AIMS are o indelungata experienta in construirea de solutii flexibile si personalizate, care acopera toate aspectele activitatilor de salarizare.

Citeste mai mult

AIM HR Outsourcing furnizeaza servicii de consultanta cu privire la:

 

- conceperea contractelor individuale de munca in acord cu noua legislatie a muncii;

- conceperea / actualizarea Regulamentelor de Ordine Interioara;

- conceperea unor fise de post personalizate;

- proceduri de administrare a activitatilor de resurse umane;

- situatii ce impun masuri disciplinare;

- problematica salarizarii si legislatia privind taxele si contributiile sociale.

Citeste mai mult

AIM HR Outsourcing furnizeaza servicii de recrutare, selectie si plasare de personal pentru pozitii de entry-level si specialisti in domenii variate precum: IT & Telecom, Pharmaceutical, Banking, Insurance & Investment Management, Oil&Gas, Air Transport, Hospitality, FMCG, Retail etc.

Citeste mai mult