Mariana Bazac
General Manager AIM HR Outsourcing

“Am castigat si mentinut increderea partenerilor nostri prin profesionalism, promptitudine si corectitudine”

 

A absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Management, este expert contabil, are peste 21 ani experienta in HR Outsourcing management si lucreaza in AIM HR Outsourcing  din 1995(pe atunci Snelling si ulterior AIMS HR Outsourcing).

 

Asigura managementul AIM HR Outsourcing, care ofera servicii de externalizare in domeniul resurselor umane, foloseste cunostintele si experienta acumulata de-a lungul anilor in gasirea solutiilor potrivite pentru externalizarea activitatilor de HR - servicii de leasing de personal si payroll,  servicii de recrutare  de personal pentru pozitii de entry-level si specialisti, precum si servicii de consultanta  pe probleme de legislatia muncii si salarizare.

 

“Am castigat si mentinut increderea partenerilor nostri prin profesionalism, promptitudine si corectitudine, identificand si implementand solutii practice, flexibile, de externalizare a unor activitati legate de administrarea resurselor umane, la nivelul de calitate dorit de acestia.”

 

In interior, AIM HR Outsourcing reprezinta un mediu definit de ideea de invatare continua. In exterior, pentru clienti si candidati, cultura AIM HR Outsourcing face ca fiecare proiect sa fie tratat intr-un mod profesionist. Aceste doua lucruri caracterizeaza, pentru Mariana, compania in care lucreaza de peste 22 de ani. Dincolo de placerea de a lucra intr-o echipa tanara, plina de entuziasm si fara teama de provocari, ii place sa schieze si sa evadeze in natura de cate ori are ocazia.

 

Back